Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda v centru Kladna

KALDENSKO - Čtyřiaosmdesátiletý řidič utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice. 

Dopravní policisté kladenského inspektorátu vyjížděli dnešního dne 1. srpna 2017 v dopoledních hodinách k dopravní nehodě, která se stala kolem půl jedenácté v ulici Petra Bezruče v Kladně.

Čtyřiaosmdesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda Fabia jedoucí ve směru od autobusového nádraží,  z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru před obchodním domem a došlo ke střetu s dvěma vozidly, která zde stála na světelné signalizaci. Vlivem nárazu se osobní vozidlo Škoda Fabia převrátilo na bok a dále došlo k poškození dvou vozidel nacházejících se v protisměru.

Na místě dopravní nehody se  sjely složky IZS. Senior byl ve svém vozidle zaklíněn a byl vyprošťován hasiči. Následně byl z místa dopravní nehody převezen se zraněním do kladenské nemocnice. Policisté na místě provedli dechovou zkoušku u řidičů s negativním výsledkem. K dalšímu zranění osob nedošlo. Pozemní komunikace byla po dobu šetření dopravní nehody plně uzavřena a předběžný čas zprůjezdnění této silnice je plánován ve 12.30 hodin.

Dopravní nehoda je v současné době v šetření, zda byla příčinou dopravní nehody indispozice řidiče se prošetřuje.

Kladenští policisté vyzývají řidiče osobního vozidla černé barvy, které bylo taktéž účastníkem této dopravní nehody a z místa odjelo, aby se jeho řidič přihlásil na kladenský dopravní inspektorát nebo na linku 158. Policisté touto cestou vyzývají i občany, kteří spatřili pohyb tohoto ujíždějícího vozidla od dopravní nehody, aby poskytli informace.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

1. srpna 2017

vytisknout  e-mailem