Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody na Kladensku

KLADENSKO - Při jedné z dopravních nehod byla u cyklisty dechová zkouška s pozitivním výsledkem.  

Včerejšího dne 13. března 2014 krátce po šestnácté hodině se v obci Libušín v Kladenské ulici stala dopravní nehoda. Padesátiletý cyklista po projetí zatáčky vyjel mimo vozovku a narazil do sloupu elektrického vedení. Policisté na místě dopravní nehody provedli dechovou zkoušku, která byla s pozitivním výsledkem a naměřená hodnota byla 2,55 promile alkoholu v dechu. Poraněný cyklista byl se zraněním hlavy ihned transportován vrtulníkem Letecké záchranné služby do střešovické nemocnice v Praze. Vzniklá škoda činí 1 000,-Kč. Příčina dopravní nehody je předmětem šetření.
 
V pátek 14. března 2014 v půl deváté se stala nedaleko obce Smečno dopravní nehoda na silnici mezi obcemi Smečno - Slaný. Dvacetiletá řidička nezvládla řízení a sjela mimo komunikaci , kde následně narazila do betonové propusti pod silnicí. Z místa dopravní nehody byla odvezena sanitou Rychlé záchranné služby do slánské nemocnice, odkud byla po ošetření propuštěna domů. Způsobená škoda je předběžně ve výši necelých 60 000,-Kč. Policisté nyní prošetřují příčinu dopravní nehody.
 
Před patnáctou hodinou 14. března 2014 se v ulici Na Kopci v Kladně střetla tři osobní vozidla. Dopravní nehoda si nevyžádala žádné zranění. Policisté v tuto chvíli příčinu dopravní nehody prošetřují na místě.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
14. března 2014

vytisknout  e-mailem