Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nález podezřelého předmětu

KLADENSKO - Odložený kufřík na ulici vyvolal obavy u občanů. 

Dnes 12. května 2016 krátce před třináctou hodinou byl oznámen na linku 158  nález neznámého předmětu v ulici Bukovská v Kladně.

Na základě tohoto oznámení ihned vyjely policejní hlídky, které zajistily  Bukovskou ulici i přilehlé okolí a v těchto místech byl zastaven i dopravní provoz.  Policisté na vytipovaných křižovatkách řídili odklon dopravy.

Na určeném místě policisté nalezli opuštěný černý kufřík, který byl postaven na ulici nedaleko vchodu do rodinného domku.  Z rodinných domů, které se nacházely poblíž neznámého kufříku byla provedena evakuace osob, při které byli evakuováni čtyři občané.  

Na místo nálezu byl vyslán pyrotechnik se speciálně vycvičeným služebním psem. V rámci této akce zasahovaly i ostatní složky IZS.

Po příjezdu pyrotechnika a prozkoumání nalezeného kufříku bylo zjištěno, že se jedná pouze o prázdný odložený kufřík, který zde byl pravděpodobně opomenut.

Celá akce byla ukončena po čtrnácté hodině a byl plně obnoven provoz v kladenských ulicích. Při zákroku a evakuaci nedošlo k žádnému zranění osob a ani škodě na majetku.

 

 

nprap. Jana Šteinerová  

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

12. května 2016

vytisknout  e-mailem