Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neplatí na syna

KLADNO - Dluží téměř 140.000,- Kč. 

V minulých dnech zahájili kladenští kriminalisté trestní stíhání čtyřicetiletého muže z Kladenska. Ten je obviněn z přečinu zanedbání povinné výživy. Od května 2003 do současné doby neplatí svou vyživovací povinnost ke svému nezletilému desetiletému synovi. Ta mu vyplývá jak ze zákona o rodině, tak je upravena rozhodnutím Okresního soudu Kladno. Celkově dluží matce svého dítěte částku téměř 140.000,- Kč.
 
A další případy z policejních svodek:
 
Od dubna letošního roku do 20.7.2013 neznámý pachatel odcizil z pozemku v obci Svinařov železný plot o délce 35 metrů vysoký dva metry. Jednalo se o pozinkovaný vlnitý plech a železné profily. Majiteli byla způsobena škoda ve výši patnáct tisíc korun.
 
V noci z pondělí na úterý odcizil zatím nezjištěný pachatel v obci Buštěhrad v Tyršově ulici bez užití násilí z prodejny potravin nezjištěné množství cigaret a lahví tvrdého alkoholu. Škoda byla předběžně vyčíslena na 30.000,- Kč.
 
Zloděj vnikl i do vozidla zn. Mazda 323, které zaparkovala pětačtyřicetiletá žena z Kladna včera v odpoledních hodinách v obci Družec v ulici Hlavní na parkovišti u rybníka. Neznámý pachatel rozbil pravé zadní okno a z automobilu odcizil batoh, ve kterém se nacházela peněženka, osobní doklady, platební karty, mobilní telefon a svazek klíčů. Poškozené ženě byla během hodiny, na kterou opustila vozidlo, způsobena škoda převyšující částku tři tisíce korun.
 
Policisté pátrají po přívěsném vozíku, který byl odcizen sedmdesátiletému muži z Prahy v pondělí během dne. Jedná se o typ tovární značky HANDY-AGADOS 3 NV 1, stříbrné barvy, rz 6A9 0337 a byl zaparkován na volně přístupném pozemku před rodinným domem v obci Vraný. Majiteli zloděj způsobil škodu 7.000,- Kč.
 
nprap. Michaela Nováková
7.8.2013

vytisknout  e-mailem