Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizená elektrokoloběžka

KLADENSKO – Pomozte vypátrat zloděje. 

V úterý 2. listopadu 2021 v ranních hodinách se na policisty prostřednictvím tísňové linky 158 obrátil jedenasedmdesátiletý muž z Kladna, aby oznámil vloupání do garáže v ulici Palackého v Kladně Švermově. 

Neznámý pachatel vnikl do samostatně stojící nemovitosti v noci z pondělí na úterý, konkrétně v době od 20:00 hodin dne 1. listopadu 2021 do 08:50 hodin dne 2. listopadu 2021.

Zloděj po násilném vstupu odcizil elektrokoloběžku a z odemčeného vozidla si odnesl dioptrické brýle, mechanický měřič na pneumatiky a kapesní nůž. Dále z garáže zmizela elektronabíječka k invalidnímu vozíku a autonabíječka. Škoda byla celkem vyčíslena na 23.750,- Kč.

Případ je prošetřován jako přečin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v okolí výše uvedené garáže v inkriminovanou dobu podezřelé osoby. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno - venkov, nebo mohou kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 873 561. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
4. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem