Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pokus ublížení na zdraví

Kladno - Policisté pachatele umístnili za svůj čin do policejní cely. 

     Po 6. hodině dne 1. ledna 2014 v prostoru restaurace v Kladně ve Smetanově  ulici po předchozí hádce napadl sklenicí 30 letý muž ze Šumperku jednoho z hostů. Podezřelý pachatel při úderu poškozeného 33 letého muže z Prahy poranil v oblasti hlavy nedaleko oka. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu úmyslné ublížení na zdraví. Podezřelý muž byl umístěn do policejní cely.

3. ledna 2014

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Dopravní nehoda - včerejšího večera kolem 18. hodiny se stala dopravní nehoda v Kladně  na křižovatce ulic Vašíčkova a Doberská. Při dopravní nehodě projíždějící vozidlo z Doberské ulice při odbočování vlevo, se střetlo s 19 letou ženou na přechodu pro chodce. Z místa dopravní nehody byla chodkyně převezena RZS do kladenské nemocnice. Příčina dopravní nehody je v tuto chvíli v šetření. Řidičkou vozidla byla 47 letá žena.

Jízda v zákazu řízení pod vlivem - několik minut pře 3. hodinou dne 3. ledna letošního roku policejní hlídka v Kladně v Ostrovecké ulici při kontrolní činnosti zastavila osobní vozidlo Ford Fiesta, jehož řidičem byl 30 letý muž. Tento řidič má OS Kladno vysloven zákaz řízení motorových vozidel do roku 2017. Dalším policejním šetřením a následnou zkouškou testu Drug Wipe 5+ policisté zjistili u podezřelého řidiče pozitivní výsledek na látku amfetamin. Řidič byl eskortován do policejní cely a nyní je podezřelý z tresného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí. 

Krádež peněženky - dne 2. ledna 2013 oznámila na linku 158 poškozená 57 letá žena, že byla ve Slaném v ulici Tyršova, nedaleko vlakového nádraží, okradena neznámým pachatelem. Neznámý mladík jí vytrhl kabelku, kde měla mobilní telefon, doklady a platební kartu. Vzniklá škoda činí 1 200,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže a neoprávněné užívání cizí věci. V době krádeže se na místě pohyboval ještě jeden mladík. Oba byli oblečeni do mikiny s kapucí, kterou měli přetaženou přes hlavu, výška cca 160 cm a věk kolem 18 let. Policie žádá občany, kteří v danou dobu se v těchto místech pohybovali nebo zaznamenali útěk z těchto ulic podezřelých pachatelů, aby poskytli lnformace na linku 158 nebo na policejní služebnu.

Odcizení vozidla - v dopoledních hodinách dne 2. ledna 2014 bylo oznámeno na OOP Stochov, že v Karlovarské ulici ve Stochově - Slovanka bylo odcizeno v době mezi 1. až 10. hodinou nepojízdné vozidlo VW Transportér, černé barvy, které bylo zde zaparkováno na místním parkovišti. Pachatel svým jednáním způsobil škodu ve výši 100 000,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže a žádá občany, kteří v danou dobu zaznamenali podezřelé osoby nebo toto vozidlo, aby informovali na linku 158.

vytisknout  e-mailem