Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poškození bankomatu objasněno

KLADENSKO - Policisté pátrali po pachateli, který poškodil bankomat v Kladně. 

Případ poškozeného bankomatu v současné době kladenští policisté prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci.
 
 Dne 24. dubna letošního roku několik minut před dvacátou třetí hodinou v Kladně v ulici 17. listopadu došlo k  poškození bankomatu finanční společnosti neznámým mužem, který svým jednáním způsobil škodu ve výši 15 000,-Kč.
 
Policejním šetřením bylo zjištěno, že pachatel nechtěl bankomat vyloupit, ale pouze úmyslně poškodit. Policisté po neznámém pachateli intenzivně pátrali a k objasnění jeho totožnosti požádali o pomoc média a veřejnost.
 
Na základě odvysílání videozáznamu v odpoledních televizních novinách ve středu 7. května 2014, se podezřelý výtečník přišel téhož dne v podvečerních hodinách sám doznat na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno.
 
Dvaceti jedna letý mladík se ke svému nevhodnému chování přiznal. Důvodem jeho zkratkovitého jednání údajně bylo nevydání finanční hotovosti a ani platební karty z bankomatu. Dále uvedl, že u bankomatu prováděl výběr finanční hotovosti již pod vlivem požití alkoholických nápojů. Podezřelý mladík po podaní vysvětlení a provedení prvotních úkonů konstatoval, že svého jednání lituje a vzniklou škodu uhradí.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
9. května 2014
 
.

vytisknout  e-mailem