Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poškození vozidla v Kladně

KLADENSKO – Pátráme po pachateli, který poškozením znehodnotil vozidlo. 

Policisté obvodního oddělení Kladno Kročehlavy nyní pátrají po pachateli, který znehodnotil svým jednání osobní vozidlo v Kladně.

Neznámý pachatel dne 13. června 2020 v čase od 14.00 do 17.10 hodin na odstavném místě u  Dlouhých Borovin na křižovatce ulic Pražská a Kladenská nedaleko odbočky na obec Hřebeč poškodil zde zaparkované vozidlo tovární značky Mercedes Benz, černé barvy. Vandal u vozidla odlomil obě zpětná zrcátka, levý přední světlomet, přední i zadní stěrač a poškodil skleněnou výplň levého zadního okna včetně rámu karoserie. Dále na kapotu a dveře vozidla vryl nevybíravý nápis a obrazce. Ze zadních dveří a kapoty odcizil znak vozidla. V interiéru vozidla byly poškozeny vytržením kryty opěrek mezi sedadly s vestavěným telefonem a panel rádia s CD měničem. Ze zavazadlového prostoru byly odcizeny dva rybářské pruty, značková taška a obuv s chrániči. Svým jednáním pachatel způsobil škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 38 000,-Kč.

Policisté nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události,  kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se u osobního vozidla Mercedes Benz v Kladně na křižovatce ulic Pražská a Kladenská nedaleko odbočky na  obec Hřebeč.  Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který vozidlo poškodil sdělte na  nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
17. června 2020

vytisknout  e-mailem