Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE - Poznáváte muže na fotografiích?

KLADENSKO – Je podezřelý z krádeže. 

AKTUALIZACE 30. 11. 2021

Osoba byla ztotožněna na základě poznání muže na fotografii od občanů a my děkujeme za vaše poznatky, které nám pomohly k objasnění případu.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
30. listopadu 2021

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kladenští policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění muže podezřelého ze spáchání trestného činu krádeže.

Podle dosavadního šetření se měl dosud neztotožněný muž 17. září ve 23:18 hodin na benzínové čerpací stanici v ulici Vítězná v Kladně vloupat vypáčením dvířek do kasičky vysavače. Z té následně odcizil finanční hotovost ve výši 3 tisíce korun.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což muži v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody až na dvě léta.

Prosíme všechny občany, kteří muže na fotografii poznávají a mohli by nám pomoct s jeho ztotožněním, aby veškeré informace sdělili na bezplatné lince tísňového volání 158 nebo přímo kontaktovali policisty z obvodního oddělení Kladno na telefonním čísle 974 873 500 nebo na mobilu 601 570 326.

Děkujeme předem za jakékoliv informace.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
29. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem