Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Případy z policejní svodky

Zloději řádili všude!  

V neděli ve večerních hodinách přijali policisté Obvodního oddělení Kladno – město oznámení od třicetiletého muže. Ten v restauraci v Kladně na třídě ČSA nechal deset minut bez dozoru svoji peněženku. Toho využil zloděj, který ji odcizil. Poškozený přišel nejenom o více jak sedm tisíc korun, ale i o osobní doklady, které měl uvnitř.
 
Nerad bude na noc z neděle na pondělí vzpomínat i další třicetiletý muž z Kladna. Ten zaparkoval vozidlo BMW v chatové oblasti v katastru obce Svinařov. Když chtěl v pondělí ráno z vozidlem odjet, zjistil, že bylo vykradeno. Neznámý pachatel odcizil autorádio, vymontoval airbag a nepohrdl ani navigací. Předběžně byla škoda vyčíslena na cca 30.000,- Kč.
 
Během uplynulého víkendu byla zcizena i část výfukového systému z vozidla Iveco Daily. Automobil byl zaparkován na parkovišti ve Slaném v ulici Třebízského. Leasingové společnosti byla způsobena škoda převyšující částku sedmdesát tisíc korun českých.
 
Slánští policisté kontrolovali v pondělí krátce po půlnoci na Hlaváčkově náměstí ve Slaném osobní vozidlo Ford Mondeo. Lustrací bylo zjištěno, že devětatřicetiletý muž z Kladna má vysloven zákaz řízení motorových vozidel do roku 2016. Na základě tohoto zjištění byla muži zakázána další jízda a následně mu bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.
 
nprap. Michaela Nováková
21.5.2013

vytisknout  e-mailem