Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Recidivista podezřelý z krádeží zadržen

KLADENSKO – Operativním šetřením se podařilo zjistit pětadvacetiletého muže z Kladna. 

V pátek 14. července 2017 ve zkráceném přípravném řízení sdělila vyšetřovatelka kriminální policie podezření pětadvacetiletému muži pro pokračující přečin krádeže a přečin porušování domovní svobody, za což mu hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky.

Policistům se na základě operativní činnosti a dobré místní znalosti podařilo  zjistit, že výše zmiňovaný muž se nejprve 11. června letošního roku vloupal do panelového domu v Kladně v Ústecké ulici, kde ze sklepní kóje odcizil jízdní kolo. Dále 17. června v Kladně v Římské ulici vnikl přes pootevřené okénko do vozidla Peugeot Boxer, ze kterého odcizil kufr s nářadím. A poslední skutek spáchal 8. července, kdy na ubytovně v Kladně v ulici U Hvězdy okradl svého spolubydlícího, kterému, když nebyl přítomen v pokoji, zcizil notebook s příslušenstvím a mobilní telefon. Celková škoda na odcizení byla vyčíslena na téměř patnáct tisíc korun.

Výtečník se navíc svého protiprávního jednání dopustil přes skutečnost, že byl v posledních třech letech za majetkovou trestnou činnost odsouzen.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
17. července 2017

vytisknout  e-mailem