Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič narazil s vozidlem do stromu

KLADENSKO - Při dopravní nehodě skončilo vozidlo na střeše 

V úterý 28. března 2017 po čtrnácté hodině vyjížděli kladenští dopravní policisté k dopravní nehodě, která se stala na pozemní komunikaci mezi obcemi Klobuky a Třebíz na Slánsku.

Řidič s osobním vozidlem tovární značky Peugeot jedoucí od obce Klobuky pravděpodobně nezvládl řízení a vjel mimo pozemní komunikaci, kde se střetl se stromem a následně se vozidlo převrátilo na střechu. Vlivem nárazu se vozidlo poté vrátilo zpět na silnici. Při dopravní nehodě si řidič způsobil poranění hlavy a z místa byl převezen posádkou rychlé záchranné služby do slánské nemocnice k ošetření.

Policisté na místě dopravní nehody provedli u řidiče dechovou zkoušku, která byla s pozitivním výsledkem a naměřená hodnota byla ve výši 1,83 promile alkoholu v dechu. Podezřelý řidič byl vyzván k dalšímu lékařskému vyšetření s odběrem biologického materiálu, čemuž vyhověl.

Policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz a nyní je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Dopravní nehoda je nadále v šetření.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

29. března 2017

vytisknout  e-mailem