Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič z místa dopravní nehody ujel

KLADENSKO – Motocyklista byl se zraněním převezen na ošetření do slánské nemocnice. 

Po desáté hodině dne 16. června 2020 došlo v obci Lotouš na Slánsku na křižovatce silnic č.1/7 a III/23638 k dopravní nehodě.

Při dopravní nehodě se střetlo osobní vozidlo s motocyklem značky Suzuki, jehož řidičem byl třiašedesátiletý motocyklista z Prahy. Řidič osobního vozidla pravděpodobně nedodržel bezpečnostní vzdálenost za před ním vlevo odbočujícím motocyklem a došlo ke střetu. Řidič s vozidlem nesplnil svou zákonem danou povinnost a z místa dopravní nehody ujel. Policisté na místě vyzvali řidiče motocyklu k dechové zkoušce, která byla negativní a alkohol byl ihned vyloučen. Motocyklista po pádu z motocyklu utrpěl zranění a byl převezen posádkou ZZS do slánské nemocnice k ošetření. Ke zranění jiných osob nedošlo. U řidiče z osobního vozidla nebyl alkohol vyloučen z důvodu ujetí z místa dopravní nehody.

Dopravní nehoda je nadále v šetření.

Kladenští dopravní policisté nyní po podezřelém řidiči i jeho vozidle pátrají a z těchto důvodů vyzýváme všechny řidiče, jejich spolujezdce a i ostatní účastníky silničního provozu, kteří tímto úsekem v obci Lotouš projížděli nebo se zde v inkriminovaném čase v úterý 16. června 2020 v 10.20 hodin pohybovali a zaznamenali tuto dopravní nehodu, při které došlo ke střetu motocyklu s osobním vozidlem a pádu motocyklisty, aby poskytli veškeré informace na mobilní telefon 702 207 630 nebo na linku 158 a svými poznatky dopomohli při vypátrání podezřelého řidiče a jeho vozidla.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
17. června 2020

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda - motocykl

Dopravní nehoda - motocykl 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem