Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Střet nákladního a osobního vozidla

KLADENSKO - Pozemní komunikace bude uzavřena na několik hodin. 

 

Kladenští dopravní policisté vyjížděli dnes 16. listopadu 2016 po dvanácté hodině k dopravní nehodě, která se stala na silnici č. 1/61 v obci Velké Přítočno na Kladensku.

Při dopravní nehodě došlo ke střetu nákladního a osobního vozidla. Čtyřiceti osmiletý řidič osobního vozidla pravděpodobně pod vlivem únavy vjel do protisměru, kde se střetl s projíždějícím nákladním vozem, jehož řidičem byl třiceti jedna letý řidič.  Oba řidiči cestovali ve svých vozidlech sami a ani jeden z nich neutrpěl žádné zranění.  Při dopravní nehodě nedošlo ani ke zranění žádných jiných účastníků silničního provozu.

Policisté vyzvali oba řidiče k dechovým  zkouškám, které byly s negativním výsledkem a alkohol byl na místě dopravní nehody vyloučen.

Nárazem došlo k úniku pohonných hmot, ale pouze  na pozemní komunikaci. Životní prostředí v tomto případě nebylo ohroženo.

Předběžná škoda byla vyčíslena na částku 350 000,-Kč.

Pozemní komunikace byla plně uzavřena. Policisté provádí odklon dopravy do přilehlých komunikacích. Uzávěra silnice je plánovaná minimálně na čtyři hodiny.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

16. listopadu 2016

vytisknout  e-mailem