Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj se vloupal do rozestavěného domu

KLADENSKO – Při vloupání bylo odcizeno nářadí a poškozeno vozidlo. 

Na linku 158 dne 29. srpna 2020 oznámil čtyřicetiletý muž z Kladenska, že se mu vloupal neznámý pachatel do rozestavěného domu v Kladně.

K vloupání došlo v době od 16.00 hodin dne 28. srpna 2020 do 10.50 hodin následujícího dne. Neznámý pachatel vnikl v ulici P. Holého na pozemek domu, který je v současné době neobydlený a v rekonstrukci. Následně za užití násilí se vloupal na stavbu domu poškozením skleněné výplně. Dále násilně vnikl do zde zaparkovaného vozidla odkud ze zavazadlového prostoru odcizil aku nářadí. Jednalo se o brusku, vrtačku a bourací a kladivo. Poté interiér vozidla i karoserii znehodnotil politím asfaltové penetrace. Svým jednáním způsobil majiteli škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 45 000,-Kč.

Policisté obvodního oddělení Kladno po pachateli pátrají a  tento případ prošetřují jako podezření z trestných činů krádeže a poškození cizí věci.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminovaném čase zaznamenali pohyb podezřelé osoby v ulici P. Holého v Kladně, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
1. září 2020

vytisknout  e-mailem