Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Použil násilí vůči ženě

Zřejmě osobní neshody a alkohol se podílely na fyzickém napadení dne 25. 8. 2010 v Kutné Hoře v ulici Trebišovská. 

     Před dvacátou hodinou večer na ulici čtyřicetiletý muž, cizí státní příslušník, fyzicky napadl svou o tři roky starší „krajanku“, kterou nejprve udeřil rukou do obličeje a na zemi do ní několikrát kopnul. Při tom jí vulgárně urážel. Násilníka bezprostředně po činu zadrželi kutnohorští policisté a na pomoc jim přispěchali i strážníci kutnohorské městské policie. Poškozená žena neutrpěla zřejmě žádná závažná zranění, přesto byla preventivně převezena do zdravotnického zařízení. Muž, u kterého policisté naměřili hodnotu 1.85 promile alkoholu v dechu, byl převezen na „záchytku“. Podezřelý je z výtržnictví a hrozí mu až dvouleté vězení.

 

Další zprávy:

Neznámá zlodějka zmizela s platební kartou

     Skutečnost, že mu neznámá žena dne 25. 8. 2010 v dopoledních hodinách vnikla neoprávněně do domu, oznámil policistům ve Zruči nad Sázavou osmadvacetiletý muž. V domě v ulici V Paloukách v tomto městě zastihl neznámou ženu, která se dovnitř dostala zřejmě otevřeným oknem. Z obývací stěny prý odcizila platební kartu a utekla neznámo kam. Bližší popis pachatelky se zatím zjistit nepodařilo. Pátrají po ní zručští policisté.

Zaparkovaný Renault někdo poškodil

     V Nových Dvorech v ulici Havlíčkova někdo na 25. 8. 2010 poškodil zaparkované osobní auto. Zatím neznámý pachatel u Renaultu Mégane poškodil zadní okno, takzvaných „pátých dveří“, do vozidla však nevniknul a nic neodcizil. Škoda poškozením je odhadnuta na 6 700,- Kč.
 

vytisknout  e-mailem