Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Skončili v rukou spravedlnosti

Kutnohorští kriminalisté zahájili v těchto dnech trestní stíhání dvou jedenadvacetiletých mužů, z nichž jeden je cizinec a druhý pochází z Kutnohorska, pro trestný čin krádež. 

    Policisté jim přičítají krádeže zařízení a jejich částí, elektroinstalace a dalších věcí v areálu bývalých jatek v Koudelově, ke kterým docházelo od února tohoto roku do počátku června. Celková škoda dosahuje částky bezmála 500 000,- Kč. V případě odsouzení jim hrozí až pětileté vězení.    

 

Další zprávy:

Vzal, co mohl

     Do zaparkovaného Opelu Calibra se na 30. 6. 2010 na parkovišti v Chotusicích někdo vloupal. Zatím neznámý pachatel rozbil okno, vniknul do auta, ze kterého odcizil autorádio, tři zadní reproduktory a doklady od vozidla. Ze zavazadlového prostoru si vyndal hever, kterým auto zvedl, a odmontoval pravé přední kolo. Vzal si i lékárničku, povinnou výbavu a autobaterii. Majitel vozidla odhaduje škodu na více jak 18 000,- Kč. Případ šetří policisté z Vrdů.

Zloději se hodilo nářadí i nafta

     Vážní domek v Močovicích podlehl v noci na 30. 6. 2010 neznámému zloději. Ten urazil visací zámek na petlici vstupních dveří vážního domku na platě řepiště, který slouží jako sklad. Z vnitřních prostor pachatel odcizil elektrickou vrtačku, rozbrušovačku a pět plastových dvacetilitrových kanystrů s motorovou naftou. Celková škoda se odhaduje na 13 700,- Kč. 
 

vytisknout  e-mailem