Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do restaurace

V Kutné Hoře dne 19. ledna 2011 se dosud neznámý pachatel vloupal do restaurace v ulici Lorecká. 

     V době od 19hod do 22:40hod  zloděj překonal zajištěné okno vedoucí do restaurace, vnikl dovnitř a vytrhl dřevěnou zásuvku za barovým pultem, odkud odcizil finanční hotovost. Svým jednáním způsobil škodu v celkové výši 4.400,-Kč. Případ šetří policisté z Kutné Hory.

Další zprávy:

 Zapomínají na své dcery

      V uplynulých dnech kutnohorští kriminalisté a policisté ze Zruče nad Sázavou sdělili ve dvou případech podezření z trestného činu „Zanedbání povinné výživy“
 V prvním případě jednačtyřicetiletý „tatínek“ z Kutné Hory v současné době dluží na výživném své dcery 18.400,-Kč a druhém případě také jednačtyřicetiletý „tatínek“ ze Zručska nad Sázavou dluží v současné době na výživném své dcery 9.000,-Kč.

Vloupání do Škoda Felicia

      V Čáslavi se dosud neznámý pachatel v uplynulých dnech vloupal do vozidla Škoda Felicia. Vozidlo bylo zaparkováno na pozemku v ulici Úzká Ulička. Zloděj u vozidla poškodil zajišťující páčku kapoty a odcizil autobaterii 55Ah a startér. Svým jednáním způsobil škodu v celkové výši 4.700,-Kč.

Krást se nemá

      Kutnohorští policisté dne 18. 1. 2011 sdělili ve zkráceném přípravném řízení jednadvacetileté ženě podezření z přečinu krádeže. Uvedená žena téhož dne krátce po deváté hodině dopolední v jednom z kutnohorských obchodních domů odcizila osm kusů kávy v celkové hodnotě 1.832,-Kč, které uschovala do kabelky a prošla prostorem pokladen bez zaplacení, kde byla následně zastavena ostrahou OD. Krádeže se dopustila přesto, že již byla v červenci 2011 Obvodním soudem Praha 5 odsouzena pro přečin loupež s odnětím svobody na 36 měsíců s podmíněným odkladem na pět let.

Peníze byly prý ve sklepě

      Peníze schované ve sklepě nebyly nijak v bezpečí. V Kutnohorské městské části Malín někdo od 15. 1. 2012 do 17. 1. 2012 vlezl na cizí pozemek domu, kde vniknul do nezajištěného sklepa na zahradě. Zloděj si prý odnesl finanční hotovost 65 000,- Kč. Policisté po něm pátrají.


Kdo ho okradl, neví

      Vůbec jednoduché zřejmě nebude dopadnout pachatele, který prý dne 16. 1. 2012 přes den okradl jednoho místního muže. Ten policistům sdělil, že na blíže nezjištěném místě v Čáslavi mu prý někdo ukradl z peněženky v tašce finanční hotovost 7 000,- Kč a mobilní telefon za 1 500,- Kč.

Nechce platit

      Peníze na svou nezletilou nezletilou dceru neposílá její čtyřiadvacetiletý otec z Kutné Hory. Nedbá tak rozhodnutí soudu a od února minulého roku do současné doby dluží částku 23 000,- Kč.
 

por. Mgr. Vendulka Marečková

20. 1. 2012

vytisknout  e-mailem