Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do vozidel

MLADOBOLESLAVSKO- Policisté pátrají po zloději, který se zaměřuje na krádeže satelitních navigací. 

Mladoboleslavští policisté pátrají po zatím neznámém pachateli, který se opakovaně zaměřuje na krádeže satelitních navigací z osobních vozidel na různých místech v Mladé Boleslavi.

V nočních hodinách ze středy 28. února na čtvrtek 1. března 2018  si zloděj nejprve vyhlédl v ulici 17. listopadu osobní vozidlo Škoda Superb, do kterého vnikl po rozbití skla. Zde poškodil palubní desku, řadicí páku a následně odcizil satelitní navigaci. Stejná krádež se opakovala v ulici Bezručova do vozidla Škoda Octavia a v ulici Erbenova u vozidla Škoda Superb. Poškozeným majitelům tak byla způsobena celková škoda ve výši 109 tisíc korun.

Série krádeží pokračovala v nočních hodinách ze čtvrtka 1. března na pátek 2. března 2018 v ulici Táborská, kde pachatel opět vnikl po rozbití skla do vozidla Škoda Octavia, odkud odcizil satelitní navigaci. Tu si odnesl také z vozidla Škoda Superb na třídě T.G. Masaryka a dále v ulici náměstí Republiky z osobního vozidla VW Passat. Škoda na odcizení byla předběžně vyčíslena na 93 tisíc korun.  

Aby se podařilo pachatele zjistit a následně dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků uvedených událostí. Jakékoliv indicie, které by vedly k odhalení totožnosti výše zmiňovaného zloděje, je možné sdělit policistům osobně či telefonicky na Obvodním oddělení Mladá Boleslav či na linku 158.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
2. března 2018

vytisknout  e-mailem