Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Hledáme svědky dvou dopravních nehod

Riskantní předjíždění a sražení chodce cyklistou 

Policisté žádají případné svědky dvou dopravních nehod, které se staly v minulých dnech, nebo svědky, kteří by mohli uvést informace vedoucí k ustanovení řidiče s neznámým vozidlem a cyklisty, aby se přihlásili buď osobně na adrese Policie ČR – skupina dopravních nehod, ulice Rožkova v Pardubicích, tel.: 974 566 254 nebo přímo na linku 158. 
Dne 18. října 2008 kolem 13:45 měl neznámý řidič s nezjištěným vozidlem mezi obcemi Chvojenec a Býšť předjíždět vlevo vozidlo, které jelo před ním. V té době však byl již neznámý řidič předjížděn vlevo vozidlem Volvo. Aby zřejmě zabránil střetu, měl strhnout řidič Volva řízení vlevo a najel na levou krajnici, kde měl zachytit o umělohmotný patník. Ke střetu vozidel nedošlo a neznámý řidič s vozidlem z místa dopravní nehody ujel.              

Poškozené Volvo

                                               

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                    

Patník

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dosud nezjištěný cyklista měl dne 21. října 2008 kolem 17:20 jet na jízdním kole po cyklostezce pod mostem v ulici Legionářská ve směru na Rosice nad Labem. Při jízdě měl zezadu narazit do chodce, který šel při pravém okraji po této cyklostezce spojené s chodníkem. Cyklista z místa dopravní nehody ujel bez zastavení. Chodce odvezla sanita s lehkým zraněním do pardubické nemocnice na ošetření.

 

vytisknout  e-mailem