Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dvě těžká zranění

PŘÍBRAMSKO - Během dvou dnů se staly na Příbramsku tři nehody se zraněním. 

V pátek 29. září havaroval krátce po poledni 75letý řidič mezi obce Nové Dvory a Nový Knín. Muž vjel na krajnici, pak narazil do stromu a následně se vůz značky Ford Mustang přetočil na střechu. Vrtulník těžce zraněného motoristu přepravil do pražské nemocnice. Způsobená škoda činila 310 tisíc korun.

Následující den v odpoledních hodinách došlo k vážné nehodě v katastru obce Věšín. Devětapadesátiletý šofér jedoucí ve vozidle značky Škoda Roomster nedal při odbočování vlevo přednost v jízdě protijedoucímu motocyklu. Osmatřicetiletý motorkář byl s těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice. Spolujedoucí z automobilu utrpěl poranění lehčího charakteru. Vzniklá škoda byla odhadnuta na 150 tisíc korun.

Necelou hodinu poté se odehrála další nehoda s motorkou, a to v katastru obce Třebsko. Jednadvacetiletý řidič osobního auta začal předjíždět vůz před sebou, ale nevšiml si, že je již předjížděn motocyklem značky Honda. Při bočním střetu byla motorka odhozena ještě na svodidla. Motocyklista vyvázl z havárie s lehkým zraněním. Škoda byla v tomto případě ve výši 175 tisíc korun.

por. Bc. Monika Schindlová, DiS.
tisková mluvčí
P ČR Příbram
3. říjen 2017

Odkazy do noveho okna

29. 9. Dobříšsko, náraz do stromu, těžké zranění, škoda 310 tisíc

29. 9. Dobříšsko, náraz do stromu, těžké... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem