Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomůžete nám dopadnout pachatele?

RAKOVNICKO – Pátráme po pachateli, který se vloupal do vozidla a odcizil z něj kameru. 

Rakovničtí kriminalisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do vozidla Renault Master modré barvy a odcizil z něj kameru do vozidla a drobné mince.

Výše uvedené vozidlo bylo zaparkované na parkovišti u Rakovnického potoka v ulici V Lukách v Rakovníku, přičemž do tohoto vozidla se pachatel vloupal v době od 17:00 hodin 4. února do ranních 8:15 hodin 5. února 2018. Dosud nezjištěný pachatel nezjištěným předmětem rozbil přední pravé trojúhelníkové okénko, čímž způsobil škodu ve výši 1.000,- Kč a následně z Renaultu odcizil kameru do vozidla s paměťovou kartou a napájecím kabelem v hodnotě téměř 4.500,- Kč a ze středového panelu odcizil drobné mince v částce 100,-Kč.

Dosavadním šetřením ve věci není vyloučeno, že se uvedené trestné činnosti dopustila osoba z Rakovníka, mající s pácháním obdobné trestné činnosti zkušenosti. I přes to však policie žádá veřejnost o spolupráci nejen při pátrání po neznámém pachateli, ale i po odcizené kameře.

Kriminalisté se touto cestou obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k totožnosti neznámého muže, či jakékoliv informace k tomuto případu, můžete sdělit osobně na Obvodním oddělení Rakovník nebo na telefonním čísle 974 880 700, popřípadě přímo na linku tísňového volání Policie ČR 158. Můžete nám také napsat na web Bezpečné Rakovnicko či na jeho Facebook.

Předem děkujeme za spolupráci a za poznatky, které by nám pomohly k dopadení pachatele.

nprap. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
26. února 2018

Odkazy do noveho okna

Vozidlo 1

Vozidlo 1 

Detailní náhled

Vozidlo 2

Vozidlo 2 

Detailní náhled

Kamera 1

Kamera 1 

Detailní náhled

Kamera 2

Kamera 2 

Detailní náhled

Kamera 3

Kamera 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem