Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z rodinného domu zmizely šperky

RAKOVNICKO – Pátráme po pachateli. 

Krátce po 17. hodině 17. října 2017 oznámila na linku 158 sedmdesátiletá žena, že jí zmizely z domu šperky. Dosud neznámý pachatel měl odcizit šperky 17. října v době od 12:30 do 14:00 hodin.

Do Všesulova se dostavila hlídka z Obvodního oddělení Jesenice, která zjistila, že neznámý pachatel vnikl bez použití násilí do domu, kdy nejdříve vstoupil na pozemek otevřenými dveřmi v zadní části oploceného pozemku, poté vlezl otevřeným okýnkem do místnosti v rodinném domě a odtud vešel do obývacího pokoje. V obýváku pravděpodobně prohledal veškeré zásuvky nábytku, z nichž se mu podařilo odcizit okolo deseti šperků ze žlutého kovu.

Jednáním dosud nezjištěného pachatele byla způsobena škoda 70leté ženě okolo 20 tisíc korun.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádež a porušování domovní svobody. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli až dvouletý trest odnětím svobody.

Jeseničtí policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc… Pokud někdo viděl osobu ve výše inkriminovanou dobu v obci Všesulov, ať se ozve s jakýmikoliv poznatky, které by nás dovedly k dopadení pachatele, na linku 158 nebo na telefonní číslo jesenických policistů 974 880 730 – 731.

Děkujeme předem za spolupráci.

nprap. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
19. října 2017

vytisknout  e-mailem