Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Pět vozidel se

stalo terčem zloděje 

10. 1. 2009     Policisté v regionu zaznamenali v průběhu sobotní noci pět případů vloupání do motorových vozidel. První z pětice případů zaznamenali policisté ve Vítějevsi a Rohozné. Neznámý pachatel násilně vnikl do zaparkované dacie a uvnitř vozu odcizil autorádio a dětskou sedačku. Stejným způsobem vnikl v obci Rohozná do zaparkovaného iveca, ze kterého si odnesl navigaci a autorádio. Škody jsou vyčísleny na 22 tisíc korun.
Třetí z případů byl zaznamenán v obci Koclířov. Tentokrát se pachatel zaměřil na zaparkovanou Felicii, ze které zmizelo autorádio. Škoda je odhadnuta na 7. 500 korun. V obci Dlouhá Loučka z favoritu pachatel odcizil rovněž autorádio a k tomu jako bonus přidal nářadí.
     Poslední případ, byl zaznamenán policisty v obci Příluka. Tentokrát se terčem vloupání stala Mazda. Krom dokladů k vozidlu se pachatel zmocnil dámské kabelky a zimní bundy. Škody jsou majitelem vyčísleny na 17 tisíc korun.
      Ve všech pěti případech se pachatel dopustil majetkového trestného činu a to krádeže vloupáním, zároveň tím, že poškodil zaparkovaná vozidla se dopustil i trestného činu poškozování cizí věci. Policisté v regionu po pachateli a odcizených věcech z vozidel pátrají.

vytisknout  e-mailem