Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vozidla terčem zlodějů

TRUTNOVSKO - Po odcizených automobilech policisté intenzivně pátrají 

V sobotu 10. 11. 2012 vyhlásili policisté na Trutnovsku dvě celostátní pátrání po odcizených motorových vozidlech. Pátrání po prvním z odcizených automobilů vyhlásili policisté ze Žacléře v sobotu dopoledne 10. 11. 2012. Provedeným šetřením místní muži zákona zjistili, že dosud neznámý zloděj v průběhu noci z pátku na sobotu odcizil z volně přístupného místa v Žacléři na ulici Karla Čapka zaparkované osobní motorové vozidlo značky Škoda Octavia Combi šedé metalické barvy, registrační značky 4H4 5691. Majitel dopravního prostředku vyčíslil škodu na 350 tisíc korun.
Druhé vozidlo odcizil rovněž v průběhu noci z pátku na sobotu dosud neznámý zloděj ve Vrchlabí na Jihoslovanské ulici. Jednalo se o zaparkované motorové vozidlo značky Peugeot Boxer žluté barvy, registrační značky 5H1 6413. V tomto případě byla škoda vyčíslena na 150 tisíc korun. Muži zákona uvedené případy do současné doby dokumentují pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci, za které může být uložen trest odnětí svobody až na dva roky.
Policie České republiky žádá všechny občany, kteří by k uvedeným krádežím či pohybu uvedených vozidel mohli uvést jakoukoliv informaci, nechť ihned kontaktují nejbližší policejní služebnu. Po pachatelích a odcizených vozidlech Policie České republiky intenzivně pátrá.
nprap. Bc. Udo Ertner
12. 11. 2012 v 9:40
 

vytisknout  e-mailem