Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádáme spoluobčany o spolupráci

TRUTNOVSKO - Pátráme po pachateli loupeže 

Policie České republiky v Trutnově tímto žádá širokou veřejnost o spolupráci při vyšetřování loupeže, ke které došlo v centru Trutnova ve čtvrtek dopoledne 4. října 2012.
Na trutnovské policisty se v uvedený den obrátil s žádostí o pomoc pětasedmdesátiletý muž, který službukonajícímu strážníkovi Městské policie Trutnov oznámil přepadení a následnou krádež osobních věcí. Městská policie uvedenou informaci ihned předala kolegům z trutnovské policie. Policejní hlídky ihned vyjely na místo, kde k přepadení došlo. Provedeným šetřením a ohledáním místa činu muži zákona zjistili, že dosud neznámý pachatel krátce před devátou hodinou dopolední dne 4. 10. 2012 v místě za lávkou v ulici Na Struze směrem do ulice Jihoslovanská přistoupil k oznamovateli, kterého povalil na zem o poté mu odcizil jeho osobní věci. Uvedený útok trval několik desítek vteřin, po kterých z místa zloděj i s odcizenými věcmi utekl neznámo kam. Poškozený, který byl naštěstí jen lehce zraněn, vyčíslil škodu na necelé 2 tisíce korun. Za přečin loupež gaunerovi hrozí trest odnětí svobody až na deset let.
Trutnovští kriminalisté z dosud provedeného šetření zjistili, že uvedené přepadení mohla vidět dvojice žen, která se měla nacházet nedaleko inkriminovaného místa.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, zejména potom dosud neznámé dvě ženy, které stály nedaleko místa přepadení, o jakoukoliv informaci, která by mohla přispět k objasnění uvedeného případu. Veškeré poznatky předávejte na bezplatnou telefonní linku 158 či osobně policistům nejbližšího policejního útvaru. Za spolupráci předem děkujeme.
nprap. Bc. Udo Ertner
11. 10. 2012 ve 14:35
 

vytisknout  e-mailem