Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 27.8.2008

Zloděj odjel na dvou kolech - Vloupání do vozidla - Krádež bouracího kladiva - Kabely jsou stále v kurzu zlodějů 

Zloděj odjel na dvou kolech
Dosud neznámý pachatel se v centru města vloupal do sklepních prostor domu, ze kterých následně odcizil dvě horská kola v hodnotě kolem 8 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Ústečtí policisté pátrají po zloději, který se v centru města v odpoledních hodinách v průběhu 20 minut vloupal do osobního vozidla Peugot. Pachatel u vozidla rozbil přední okno a následně odcizil zde zanechaný mobilní telefon. Způsobená škoda se pohybuje kolem 10 tisíc korun.

Krádež bouracího kladiva
V průběhu noci se zloděj vloupal do domu v rekontrukci v ulici Stroupežnického, z něhož následně odcizil bourací kladivo v ceně 20 tisíc korun.

Kabely jsou pro zloděje stále v kurzu
Ústečtí policisté zaznamenali další z řady krádeží měděných kabelů. V obci Chlumec v průběhu noci z 21.-22.8. ze země zmizelo 450 metrů částečně zakopaného měděného kabelu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 25 tisíc korun. Další případ krádeže kabelu byl v ulici Přístavní, kde pachatel odcizil 12 metrů telekomunikačního kabelu. Touto krádeží došlo následně k přerušení provozu zhruba 200 telefonních stanic a 20 datových okruhu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 30 tisíc korun.

Dopravní nehodovost
V průběhu dne došlo k 10 dopravním nehodám, při kterých nebyla žádná osoba zraněna. Nejčastější přičinou byl nesprávný způsob jízdy (7), nepřiměřená rychlost, nedání přednosti v jízdě a také jeden řidič jel pod vlivem alkoholu. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 398 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem