Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Smrtelná havárie v Želechovicích

Řidič podle všeho zaspal, zemřela jeho spolujezdkyně. 

Želechovice - Tragická havárie se stala dnes ráno krátce před třetí hodinou. Dvaadvacetiletý řidič, který jel ve směru ze Zlína na Vizovice, pravděpodobně zaspal.
Řidič osobního auta Nissan Almera z Vizovic vjel najednou do protisměru, kde čelně narazil do železného zábradlí na světelné křižovatce v Želechovicích. I když řidiče museli z auta vyprostit hasiči, podle prvních vyšetření utrpěl jen lehká zranění. Přesto je hospitalizován na traumatologii Baťovy nemocnice, kde podstupuje další nezbytná vyšetření. Jeho dechová zkouška i test na drogy byly negativní. Na místě nebyla žádná brzdná dráha, vyšetřovatel usuzuje, že mladý řidič mohl zaspat. Je možné, že osmatřicetiletá spolujezdkyně na zadním sedadle ležela. Nebyla totiž připoutána, stejně jako řidič. Přitom ženě mohly bezpečnostní pásy zachránit život. Vážným zraněním podlehla na místě.
Hasiči zajistili vrak vozu proti případnému požáru. Průjezd křižovatkou byl asi na tři hodiny omezen, dopravu kyvadlově řídila hlídka našich policistů.

vytisknout  e-mailem