Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Otec neplatí výživné na své děti

ÚSTÍ NAD LABEM - dluh se vyšplhal na částku 94 tisíc korun + další denní info 

Policejní komisař sdělil obvinění 45letému muži z trestného činu Zanedbání povinné výživy. Obviněný již zhruba čtyři roky neplní vyživovací povinnost vůči svým dvěma dětem, kdy se dluh v současné době vyšplhal na částku 94 tisíc korun. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

Z vozidel demontoval kola
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci vnikl na pozemek autobazaru, kde následně ze dvou zaparkovaných vozidel odcizil všechny pneumatiky s ALU disky. Způsobená škoda se pohybuje kolem 14 tisíc korun.

Zloděje zadržela bezpečnostní agentura
Policisté ze Severní Terasy ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ vloupání do restaurace. Podezřely 30letý muž se dne 9.7. vloupal do místní restaurace, kde z kanceláře odcizil finanční hotovost, stravenky a šekové knížky. K jeho překvapení byl ovšem na místě zadržen bezpečnostní agenturou a předán policii. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Cizinec boural pod vlivem alkoholu
Dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu, která se stala dne 23.7. v ulici Stará. V nočních hodinách touto ulicí projížděl 31letý řidič vozidla BMW, kdy vlivem rychlosti nezvládl řízení a narazil do oplocení domu. Policisté na místě u řidiče provedli orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,14 promile alkoholu v dechu.

vytisknout  e-mailem