Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Otec se synem napadli zasahující strážníky

ÚSTÍ NAD LABEM - V tuto chvíli jsou oba dva již obvinění z trestného činu Násilí proti úřední osobě 

Policejní komisař sdělil obvinění dvě mužům(25,51) z trestného činu Násilí proti úřední osobě. Obvinění v postavení otce a syna v neděli kolem třetí hodiny ráno neuposlechli výzvu městských strážníků, kteří je přijeli upozornit na rušení nočního klidu, a následně na ně zaútočili. Po krátké šarvátce byli za pomocí donucovacích prostředků zpacifikováni a převezeni na policejní služebnu. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 6 let.

Zloděj odcizil nářadí ze stavební buňky
Všebořičtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který se v průběhu dvou dnů ve Skoroticích v ulici Do Parku vloupal do stavební buňky, kde následně odcizil větší množství příručního nářadí. Poškozené společnosti tak způsobil škodu kolem 99 tisíc korun.

Vandal poškodil lak vozidla
Krásnobřezenští policisté pátrají po pachateli, který minulý týden ve čtvrtek před vchodem do sportovní haly v ulici Keplerova poškrábal zaparkované vozidlo Seat Leon. Majiteli tak způsobil škodu kolem 12 tisíc korun.

Další řidič pod vlivem drog
Neštěmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 30letému muži z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Podezřelý byl v nočních hodinách v ulici Opletalova kontrolován policejní hlídkou při řízení vozidla Ford Focus. Policisté u řidiče provedli orientační zkoušku na přítomno omamných a psychotropních látek, která byla pozitivní na Amfetamin. Následně se podrobil i lékařskému vyšetření. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

 

Ústí nad Labem 8.3.2016
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem