Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Otvorem prostrčil své přirození

PARDUBICE – Jen těžko uvěřitelné oznámení řeší policisté z polabinského obvodního oddělení. Ve středu v pravé poledne vykonávala žena potřebu na dámských toaletách v Kauflandu, přičemž vůbec netušila, že ji někdo sleduje, po chvíli dokonce zahlédla pánské přirození. 

Nejspíš několik minut před tím, vešel do vedlejší kabinky neznámý muž, zalamovacím nožem si 30 centimetrů nad zemí v oddělovací stěně připravil otvor o průměru 3,5 cm a čekal na chvíli, kdy někdo vejde vedle. Kdyby zůstal jen u sledování, možná by o jeho činu paní vůbec netušila, ale když se otvorem v jejím kabinkovém prostoru objevilo pánské přirození, byla v šoku, vyběhla pro pomoc a na podivného sexuálního delikventa upozornila zaměstnance.

Pachatel podezřelý z výtržnictví a poškození stěny toalety utekl. Podle svědků byl zhruba 175cm vysoký, štíhlé postavy ve věku kolem 25let, měl delší tmavé vlasy po ramena, na sobě tmavé oblečení, na pohled ušpiněné rifle s nízkým sedem, zelenohnědý batoh, u kterého byly dost povolené popruhy. Pokud jste se v uvedenou dobu stali svědkem jeho útěku a máte jakékoliv informace vedoucí k jeho ztotožnění, volejte polabinským policistům na telefonní číslo 974 566 701. Využít můžete i tísňovou linku 158.

por. Mgr. Eva Maturová
tisková mluvčí
21. května 2021

Odkazy do noveho okna

Poškozená kabinka WC

Poškozená kabinka WC 

Detailní náhled

Poškozená kabinka WC

Poškozená kabinka WC 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem