Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Oznámení o loupeži

PLZEŇ - Maskovaný muž vstoupil do herny a pak odešel. 

Co se včera odpoledne odehrálo a zda došlo k protiprávnímu jednání ze strany zatím neznámého pachatele v provozovně v  ulici Jedlová v Plzni nyní prověřují plzeňští kriminalisté.
Dle přijatého oznámení zde mělo kolem 17 hodiny odpoledne dojít k přepadení. Dle prvotně zjištěných informací měl do provozovny vstoupit muž maskovaný obvazem v obličeji a v ruce měl nést střelnou zbraň. Na obsluhu však pachatel nenamířil, ani nevznesl žádný požadavek ohledně vydání financí a když vzápětí obsluha z provozovny utekla, utekl také. Ke škodě na majetku, či zranění osob nedošlo.
Podezřelý měl při svém útěku směřovat do ulice Zahradní a Habrová. Náhodní svědci by tak mohli spatřit podezřelého muže, vysokého odhadem kolem 190 centimetrů, štíhlé postavy v těchto, nebo i okolních ulicích, jak se zbavuje svého maskování, nebo s obvazy mohl pokračovat i dále v cestě. Pokud by náhodný svědci mohli poskytnout k tomuto podezřelému muži jakékoli  informace, mohou se obrátit na bezplatnou linku 158, nebo přímo na plzeňské kriminalisty na telefonní číslo 974 325 321.

por. Bc. Jana Tomková
6.10.2015

 

vytisknout  e-mailem