Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Oznámeny tři krádeže

KLATOVSKO - V předvánočním období pachatelé ukradli u domu jízdní kolo, na toaletách mincovníky a z vozidla měděné trubky. 

     Na obvodním oddělení v Horažďovicích přijali policisté dvě oznámení o krádežích. První krádež byla oznámena v pondělí, kdy neznámý pachatel v obci Chanovice odcizil v neděli odpoledne jízdní kolo zn. Bravo Blaze, které měl poškozený majitel uzamčené lankovým zámkem k oplocení u domu. Výše škody činí šestnáct tisíc korun. Policie případ šetří pro podezření ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody.
      O víkendu v Horažďovicích neznámý pachatel vnikl do objektu veřejných toalet a odcizil dva mincovníky, jenž byly umístěny na dveřích i s finanční hotovostí. Poškozením zařízení a odcizením mincovníků vznikla škoda dosahující téměř osm tisíc korun. Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a poškození cizí věci.
     Ke krádeži měděných trubek došlo v pondělí 15. prosince letošního roku v Klatovech po sedmnácté hodině. Ze střešního nosiče na zaparkovaném vozidle v ulici U Slunce neznámý pachatel odcizil měděné trubky různých průměrů a délek. V tomto případě škoda přesáhla devět tisíc korun.
 
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
17. 12. 2014
 

vytisknout  e-mailem