Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Oznámil znásilnění

J.Hradec – Č. Velenice- Muž se kriminalistům doznal, vše si vymyslel.(Hlasová schránka 974 233 116) 

Včerejšího dne 12.srpna  kolem 6:30 hodin oznámil muž na policejní služebně v Českých Velenicích, že byl v nočních hodinách a nad ránem opakovaně znásilněn neznámým mužem tmavé pleti, který hovořil pouze německým jazykem. Ke  znásilnění mělo dojít v okolí pěší zóny vedoucí v Č. Velenicích směrem k pěšímu hraničnímu přechodu do Rakouské republiky.

Na místo ihned vyjely dvě policejní hlídky obvodního oddělení Suchdol nad Lužnicí. Operačním střediskem PČR byla povolána kompletní výjezdová skupina služby kriminální policie a vyšetřování z J.Hradce a také psovod se služebním psem. Policisté s kriminalisty se případem na místě intenzivně zabývali.

V průběhu provedeného vyšetřování bylo muži zákona zjištěno, že poškozený, který je homosexuál, měl mít opakovaně soulož či jiný pohlavní styk s dosud neustanoveným jiným mužem, avšak toto vše z jeho strany bylo vždy dobrovolné a znásilněn nebyl. Znásilnění si měl údajně vymyslet proto, že zameškal pracovní směnu v zaměstnání a že měl být nevěrný svému současnému partnerovi.

por. Mgr. Bc. Hana Millerová, jh.pis@pcr.cz

13. srpna 2019

vytisknout  e-mailem