Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Oznámili neoprávněný odběr energií

DĚČÍN - Policisté se zaměřili na odběratele elektricjé energie ... 

Neoprávněný odběr
 
VARNSDORF – Varnsdorfští policisté v těchto dnech prošetřují okolnosti neoprávněného odběru elektrické energie, ke kterému mělo dojít ve Varnsdorfu, v Melantrichově ulici. Podvod s neoprávněným odběrem se měl odehrávat během ledna 2011 až do konce ledna 2012. Poškozená společnost podala trestní oznámení na místní policejní oddělení, kde budou prověřeny veškeré okolnosti  a pokud se ukáže, že skutečně došlo k podvodnému jednání, budou provinilci čelit nejen škodě v řádech sto tisíců českých korun, ale i případnému obvinění  z přečinu podvodu.
 
Napadl zákazníka
 
VELKÝ ŠENOV – Devátého ledna letošního roku si ústy rumburských kriminalistů vyslechl obvinění sedmatřicetiletý muž, jenž má na svědomí fyzické napadení zákazníka v restauraci ve Vilémově. Útočník napadl poškozeného obyvatele místní obce před zraky ostatních zákazníků a při svém počínání mu způsobil podlitiny nejen pod okem, ale i jeho poranění. Trestní stíhání probíhá a na svobodě a viník si na jeho konci může vyslechnout trest za trestný čin ublížení na zdraví společně s výtržnictvím, čímž může přijít až o dva roky svobody. 
 
Že by zpronevěra ?
 
VARNSDORF - Na varnsdorfské policejní oddělení bylo včerejšího dne, tj. šestnáctého ledna 2013, přijato písemné oznámení jednatele rumburské obchodní společnosti, který žádá prošetření všech okolností, jež by mohly odkrýt spáchání přečinu zpronevěry v této firmě. Bývalá zaměstnankyně uvedené společnosti měla v rámci výkonu svého povolání zpronevěřit částku ve výši necelých třiceti tisíc českých korun. Nepřípustného jednání se měla dopouštět během uplynulých dvou let. Případu se ujali policisté z Obvodního oddělení policie Varnsdorf.
 
Měl smůlu
 
DĚČÍN - Dvanáctého ledna letošního roku přilákal kovový mincovník děčínského nádraží nevítaného návštěvníka. Ten se v místní úschovně zavazadel pokusil ze dvou  uzamčených  schránek na mince vydolovat uložené peníze v domnění, že tam nějaké jsou. Leč pracovníci drah byli rychlejší a den před jeho útokem na možný zdroj peněz z mincovníků tržbu odebrali. Osmadvacetiletý muž byl děčínskými strážci zákona nejen odhalen, ale také obdarován sdělením podezření z pokusu přečinu krádeže. O potrestání rozhodnou zástupci děčínského soudu.
 
 
Děčín, 17. ledna 2013
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem