Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pachatel dopaden, obviněn z řady krádeží

Služebním psem byl zadržen na místě činu  

29letý muž z Karlových Varů. Kromě vloupání do nezajištěné zahrady v Myslbekově ulici v Karlových Varech, kde odcizil měděná lázeňská kamna, mu bylo prokázáno dalších jedenáct krádeží za poslední dva měsíce.
Obviněný napáchal škodu za 116.550 korun na odcizených věcech a poškozeném zařízení. V Karlových Varech v různých ulicích vnikal násilím do sklepních kojí, do mansardy, rozestavěného domu a rozestavěného bytu, do sušárny domu. Kromě šesti jízdních kol v hodnotách od 13ti do 18ti tisíc korun, odcizil dámskou sportovní bundu, dvoje pánské kalhoty, pánskou mikinu, pět kusů pánských slipů, tři trička, plastové nádobí, sady klik s kováním, pákovou vodovodní baterii. Ve dvou případech odcizil u karlovarského hotelu dvě horská kola , u kterých přestřihl  lankové zámky.
Při posledním vloupání  byl zadržen dříve, než přivolaná policejní hlídka dojela na místo. Psovod se svým svěřencem Bakarem právě vyjížděl na hlášené vloupání, když zjistil podezřelý pohyb v okolí domu v Myslbekově ulici. Policista i jeho služební pes dokázali svou profesionalitu a pachatele zadrželi.

vytisknout  e-mailem