Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádež

KAŘEZ - Policisté z Radnic objasnili trestný čin krádeže. Za své jednání si již podezřelý 33letý muž převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. 

     Úkolem Policie ČR je mimo jiné přecházení trestné činnosti. V případě, že již došlo k dokonání protiprávního jednání, je hlavním úkolem policistů trestnou činnost objasnit a pachatele postavit před soud, který rozhoduje o vině a trestu.
     Ačkoliv odahalení pachatele je pro policisty součástí jejich výkonu služby, radnickým policistům, sloužícím pátečního večera patří obdiv, jelikož vyhledali a během několika hodin rozpletli majetkovou trestnou činnost. Této se měl dopustit 33letý muž, který se nejprve policistům označil sám jako poškozený,  avšak nakonec se policistům doznal ke spácháné trestné činnosti, které se měl dopusti v obci Kařez, okr. Rokycany.  Toho dne měl vzít svému známému téměř 8 tisíc korun, které měl muž uloženy ve svém  vozidle. S penězmi měl v úmyslu odjet a proto se vydal na místní vlakové nádraží, to mu však překazili policisté, kteří muže zadrželi a ještě téhož dne si z jejich rukou převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

 

prap. Hana Kroftová
31. března 2014

vytisknout  e-mailem