Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel obviněn z loupeže

ÚSTÍ NAD LABEM - Pachatel se svým komplicem přepadli poškozeného a odcizili mu mobilní telefon. 

Policejní komisař sdělil obvinění 27letému muži z trestného činu Loupeže a Ublížení na zdraví. Obviněný společně se svým komplicem v únoru letošního roku kolem druhé hodiny v noci přepadli v centru města 27letého muže. Před vchodem do domu jej fyzicky napadli a z kapsy kalhot mu odcizili mobilní telefon. Poškozený utrpěl zranění, které si vyžádalo operační zákrok a hospitalizaci v nemocnici. Obviněnému za uvedené jednání hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

Z domu zmizelo vybavení
Dosud neznámý pachatel se v průběhu týdne v Předlicích vloupal do objektu firmy, ze kterého následně odcizil vodovodní baterie, elektrické přímotopy, zásuvky a průtokové ohřívače na vodu. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 35 tisíc korun.

Zloděj se vloupal do krytu
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ vloupání do krytu civilní ochrany. Policistům z oddělení hlídkové služby se podařilo zadržet 25letého pachatele, který po přestříhání pletiva vnikl do tohoto krytu a odcizil několik kabelů elektroinstalace. Způsobená škoda dosud nebyla vyčíslena.

Otec neplatí na svého syna a dceru
Policejní komisař sdělil obvinění 34letému muži z trestného činu Zanedbání povinné výživy. Obviněný již zhruba 10 měsíců neplatí výživné na svého 6letého syna a 5letou dceru, kdy mu tato vyživovací povinnost byla uložena soudem. Dluh se v současné době vyšplhal na částku 20 tisíc korun.   

Ústí nad Labem 14. dubna 2010

vytisknout  e-mailem