Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pachatel odcizil válečné a erotické filmy

Policisté mají k dispozici záznam jeho činu. Žádame občany o informace k dopadení pachatele protiprávního jednání. 


 

Policisté pátrají po pachateli, který v prodejně ve Frenštátě pod Radhoštěm odcizil DVD nosiče s válečnou a erotickou tématikou.

Neznámý pachatel v pátek 17. července letošního roku krátce před půl sedmou ranní v prodejně novin a tabáku ve Frenštátě pod Radhoštěm na Náměstí Míru odcizil DVD nosiče. Celkem 14 kusů DVD nosičů s válečnou a erotickou tématikou odcizil z papírového pořadače na pultu prodejny. V době, kdy došlo k odcizení DVD nosičů byla obsluha na prodejně sama a pachatel využil její nepozornosti. Pachatel svým jednáním způsobil škodu odcizením v celkové hodnotě sedm set korun.
Policisté mají záznam, na kterém je zachycen neznámý pachatel protiprávního jednání. V současné době je případ prošetřován jako přestupek proti majetku.

K popisu pachatele bylo zjištěno, že se jedná o muže ve věku okolo 35 let, štíhlé postavy, tmavě hnědých vlnitých vlasu a v době krádeže měl na hlavě kšiltovku.

V  souvislosti  s tímto případem žádáme občany, kteří by mohli poskytnout bližší informace k totožnosti neznámého pachatele, aby telefonovali frenštátským policistům na číslo 974 735 711 a nebo na bezplatnou linku 158.
 

vytisknout  e-mailem