Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pachatel odcizil z aquaparku výdejníky zmrzliny

NOVOJIČÍNSKO - události 

Policisté z Frenštátu pod Radhoštěm se od uplynulých dnů zabývají přečinem krádeže. Toho se měl dopustit dosud neznámý pachatel, který se od 13:30 hodin dne 6. dubna 2018 do 10:45 hodin dne 7. dubna 2018 vloupal do areálu místního aquaparku na ulici Dolní. Odtud následně po násilném překonání visacího zámku od vstupní brány odcizil dva výdejníky na zmrzlinu v celkové hodnotě 60 tisíc korun. Pachateli nyní hrozí v případě dopadení až pětiletý pobyt za mřížemi.

Policisté v této souvislosti žádají občany, kteří by k dané události mohli poskytnout jakékoliv informace, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 735 711, či zavolali na bezplatnou linku 158.  


Posprejování fasády
Policisté pátrají do dosud neznámém pachateli, který se měl z pátku na sobotu dopustit trestného činu poškození cizí věci tím, že sprejem červené barvy posprejoval fasádu jednoho z Novojičínských bytových domů. Způsobena škoda byla předběžně vyčíslena na pět tisíc korun a pachateli nyní hrozí v případě dopadení trest odnětí svobody až na jeden rok.
 

Nový Jičín 9. dubna 2018

nprap. Mgr. Darina Knižátková
vrchní inspektor oddělení tisku a prevence

 

vytisknout  e-mailem