Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel porušil podmínku

ÚSTÍ NAD LABEM - V červenci byl podmíněně odsouzen pro majetkovou trestnou činnost. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do rodinného domu. Podezřelý 24letý muž se zhruba v polovině měsíce prosince vloupal do rodinného domu v obci Chabařovice. Z tohoto domu následně odcizil dámské kolo, elektrické nářadí, mobilní telefon, PC sestavu s LCD monitorem, digitální kameru a elektrickou svářečku. Majiteli tak způsobil škodu kolem 105 tisíc korun. Pachatel byl v červenci loňského roku pro obdobnou trestnou činnost podmíněně odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let.

Vloupání do bytu
Dosud neznámý pachatel se včera v dopoledních hodinách v Mojžíři v ulici Jindřicha Plachty vloupal do bytu v panelovém domě, ze kterého následně odcizil notebook, mobilní telefon USB modem, doklady a finanční hotovost. Majiteli tak vznikla škoda kolem 7 tisíc korun.

Kradl jako straka
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ 40letého pachatele, který kradl v obchodech. Podezřelý minimálně ve čtyřech případech byl ostrahou prodejny zadržen za pokladnami s odcizeným zbožím. Pod oděv si na prodejní ploše schovával kosmetiku, tabák a žvýkačky. Odcizil věci v celkové hodnotě 7 tisíc korun.

Krádež dvou kol z nákladního vozidla
Dosud neznámý pachatel v průběhu dvou dnů v Neštěmicích na komunikaci u benzínové čerpací stanice ze zaparkovaného nákladního vozidla odcizil dvě kompletní kola v hodnotě 24 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 24.1.2012

vytisknout  e-mailem