Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pachatel posprejoval zděné pilíře oplocení

ŽĎÁRSKO: Oplocení se nachází před nemovitostí nově zvoleného prezidenta České republiky 

Policisté prověřují poškození objektu v obci Nové Veselí na Žďársku, kdy pachatel posprejoval oplocení domu. Oplocení se nachází před nemovitostí nově zvoleného prezidenta České republiky.
 
Oznámení o poškození objektu přijali policisté integrovaného operačního střediska dnes, 27. ledna, v dopoledních hodinách. Do obce Nové Veselí byla k prověření oznámení okamžitě vyslána policejní hlídka. Policisté zjistili, že pachatel posprejoval tři zděné pilíře oplocení třemi symboly červené barvy. K poškození objektu došlo v době od sobotního večera 26. ledna do nedělního rána.
Policisté se případem začali okamžitě zabývat a věnují mu maximální pozornost. Na místo vyjeli také kriminalisté Územního odboru Žďár nad Sázavou, včetně kriminalistického technika. Právní kvalifikace bude stanovena až na základě komplexního vyhodnocení všech zjištěných skutečností. Kriminalisté provedli na místě i v okolí operativní šetření. Kriminalistický technik místo činu zadokumentoval a zajistil stopy. Po pachateli policisté intenzivně pátrají.
 
Při prověřování případu věnují policisté náležitou důležitost skutečnosti, že se poškozený objekt nachází v blízkosti nemovitosti nově zvoleného prezidenta České republiky.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
27. ledna 2013

vytisknout  e-mailem