Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pachatel překonal oplocení areálu čerpací stanice

PRAHA VENKOV - ZÁPAD - Odcizil věci za několik desítek tisíc korun 

Policisté z obvodního oddělení v Mníšku pod Brdy přijali dne 19. června 2017 oznámení ve věci vloupání do areálu provozovny čerpací stanice v obci Jíloviště.
Dosud neznámý pachatel překonal oplocení čerpací stanice, vnikl do areálu, kde pomocí 3,5 metru dlouhé latě odklonil kamery umístěné na budově. Po násilném vniknutí do stavební buňky, určené pro prodej LPG a zboží, následně odcizil cigarety různých značek a alkohol. To mu zřejmě nestačilo, proto vypáčil plastové okno, vniklo do kanceláře a zde odcizil počítačovou soupravu a kovové mince, které byly uloženy v plastové dóze. Jednáním tohoto pachatele byla způsobena škoda za 76.500,- Kč.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v okolí výše uvedené nemovitosti v inkriminovanou dobu podezřelou osobu, či podezřelé vozidlo. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Mníšek pod Brdy na telefonním čísle 974 882 720 nebo na bezplatnou linku 158.

por. Bc. Jana Dětská
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov - ZÁPAD
21. června 2017

vytisknout  e-mailem