Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel se pokusil vloupat do čtyř aut

LOUNY – Vloupání do aut, Vloupání do novostavby, Požár vozidla  

Vloupání do aut v Žatci

Dosud neznámý pachatel v době od 10. 3. 2009 do 11. 3. 2009 v Žatci, ulice Svatováclavská se postupně pokusil vloupat do čtyř zde zaparkovaných vozidel, kdy ze tří aut (Ford Mondeo, Hyundai Pony a Škoda Fabia) odcizil po rozbití okének autorádia. U čtvrtého vozidla tovární značky Citroen C5 se pokusil poškodit pravé přední okénko u spolujezdce, kdy nevnikl do vozidla, neboť okénko bylo opatřeno bezpečnostní folií. Celková škoda byla vyčíslena na 25 500 Kč.

Vloupání do novostavby

Dne 11. 3. 2009 byly podle § 158/3 trestního řádu policejním orgánem zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin „Krádeže“, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel tím, že dne 11. 3. 2009 překonal oplocení, vypáčil petlici s visacím zámkem a následně vnikl do novostavby rodinného domu v Buškovicích, kdy objekt prohledal a z tohoto odcizil nářadí a náčiní. Škoda byla vyčíslena na 10 950 Kč.

Požár vozidla

Dne 7. 3. 2009 došlo v Lubenci k požáru osobního automobilu tovární značky Peugeot 306. Dle vyjádření technika HZS došlo k požáru vozidla z důvodu technické závady na elektroinstalaci. Škoda byla vyčíslena na 100 000 Kč.

vytisknout  e-mailem