Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel si v chatě ustlal

CHOMUTOV - Krádež telefonu objasněna, Prodával drogy... 

Pachatel si v chatě ustlal
Policejní hlídka v Klášterci nad Ohří zadržela 41letého muže, který se vloupal do rekreační chaty v oblasti Mariánské údolí. Muž vnikl dovnitř, všechno prohledal, do připraveného batohu si naskládal různé oblečení, kosmetiku, potraviny a další věci a protože se nejspíše cítil unavený, usnul na posteli. Vzbudili jej až policisté, kteří objekt  kontrolovali. Na  policejním oddělení si muž vyslechl obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody a byl umístěn do policejní cely neboť byl podán návrh na jeho vzetí do vazby.

Krádež telefonu objasněna
Policisté v Chomutově pátrali po totožnosti zloděje, který na dětském hřišti odcizil z kapsy volně odložené bundy poškozeného mobilní telefon za dva tisíce korun. Jako pachatel této krádeže byl zjištěn 20letý Chomutovák. Jmenovaný byl zadržen, vyslechl si obvinění z trestného činu krádeže a následovalo propuštění neboť jeho další vyšetřování bude probíhat na svobodě.  

Prodával drogy
Z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů byl obviněn 23letý mladík z Chomutova. Policisté zjistili, že od prosince loňského roku prodával na různých místech zakázanou látku pervitin a to nejen dospělým, ale v několika případech i mladistým osobám. Za uvedený trestný čin mu hrozí trest odnětí svobody na dobu dva roky až deset let. 
 
Bilance dopravních nehod
Včera šetřili policisté pouhou jednu nahlášenou dopravní nehodu. Nikdo nebyl zraněn, škody na vozidlech činí 11 tisíc korun.   

 


 

vytisknout  e-mailem