Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pachatel strhl ženě z ramene kabelku

TŘEBÍČSKO: Po pachateli policisté pátrají 

Policisté pátrají po pachateli, který na ulici okradl seniorku. Ve středu 30. prosince šla žena těsně před půl šestou večer v Třebíči po chodníku na ulici Dreuschuchova. V místech naproti domu číslo 5 k ní náhle přiběhl neznámý muž, strhl jí z ramene kabelku a utekl ve směru k ulici Šafaříkova.

Okradená žena oznámila případ policii, policisté zjistili popis pachatele a začali po něm okamžitě v lokalitě pátrat. Na základě získaného popisu by se mělo jednat o muže střední postavy, vysokého přibližně 180 centimetrů. Měl nakrátko ostříhané “špinavě“ blond vlasy.

V kabelce měla okradená žena uloženou peněženku, osobní doklady, platební kartu, klíče, mobilní telefon a další věci v hodnotě necelých pět tisíc korun.  

Policisté místo činu ohledali, provedli v lokalitě šetření a zahájili úkony trestního řízení pro spáchání dvou trestných činů, a to krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Případ policisté dále prověřují a po pachateli pátrají.

Žádají občany, kteří se stali svědky okradení seniorky nebo viděli pachatele utíkajícího z místa činu, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Uvítají také jakékoli další informace směřující k dopadení pachatele.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

31. prosince 2015

vytisknout  e-mailem