Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel vloupání odhalen

LOUNY - Z domu odcizil peníze; Senior řídil neoprávněně traktor... 

Z domu odcizil peníze

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody 20letému mladíkovi z Loun. V druhé polovině července vnikl pootevřeným oknem do jednoho domu v Zeměchách a odcizil tam peníze. Jednalo se o částku ve výši 10 000 Kč. Po provedených úkonech byl mladík propuštěn na svobodu.

Senior řídil neoprávněně traktor

Pětaosmdesátiletý senior z Loun čelí trestnímu stíhání. Policisté jej totiž včera dopoledne, na místní komunikaci z Postoloprt na Lenešice, stavěli a kontrolovali, když řídil traktor zn. Zetor 7245. Lustrací zjistili, že v současné době není držitelem žádného řidičského oprávnění. Proto mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění. 

Stejného skutku se dopustila i mladá žena z Lounska, kterou policisté kontrolovali o chvilku později, když řídila motorové vozidlo zn. Škoda Favorit z obce Postoloprty k benzinové čerpací stanici Machač. Lustrací rovněž zjistili, že 35letá žena není držitelem žádného řidičského oprávnění. I jí sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.  

  

vytisknout  e-mailem