Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel vyhrožoval zabitím

DĚČÍN - Žena v ohrožení; Firma přišla o hydraulické kleště; Cihla proletěla výlohou  

Žena v ohrožení
HUNTÍŘOV - S obavou o svůj život se na policisty ve Hřensku obrátila postarší žena z Huntířova. Ta do protokolu uvedla, že jí vyhrožuje usmrcením přítel její dcery. Podezřelým je pětatřicetiletý  muž z Huntířova, kterému v případě odsouzení pro trestný čin násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. Policisté k případu zjišťují další podrobnosti.

Firma přišla o hydraulické kleště
HORNÍ PODLUŽÍ - Hydraulické kleště za dvě stě tisíc korun odcizil neznámý zloděj. Kleště měla poškozená firma odložené na volně přístupném pozemku u jednoho z domů v Horním Podluží. K odcizení podle vyjádření oznamovatele muselo dojít v průběhu posledního měsíce. Policisté po zadokumentování a ohledání místa činu začali po pachateli pátrat. Tomu hrozí za trestný čin krádeže až tříletý trest odnětí svobody.

Cihla proletěla výlohou
KRÁSNÁ LÍPA - Až jeden rok odnětí svobody hrozí vandalovi, který v nočních hodinách prohodil cihlu výlohou místní samoobsluhy. Majitel obchodu vyčíslil škodu na necelých osm a půl tisíce korun. Policisté po pachateli trestného činu poškozování cizí věci pátrají.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293


 

vytisknout  e-mailem