Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pachatel zadržen

Písek - Policisté zadrželi pachatele bezprostředně po spáchání trestného činu. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Čimelickým policistům se díky výbornému policejnímu instinktu a předvídavosti podařilo bezprostředně po činu zadržet pachatele, který se v úterý v ranních hodinách vloupal do novinového stánku v obci Vráž na Písecku.

Při provádění hlídkové činnosti si policejní hlídka všimla na silnici v katastru obce Ostrovec pohybu muže středního věku. Vzhledem k tomu, že se choval podezřele, policisté provedli jeho kontrolu a zjistili, že má u sebe zboží, které prokazatelně pochází z trestné činnosti. Dalším provedeným šetřením policisté zjistili, že mají před sebou pachatele, který se vloupal do novinového stánku v obci Vráž u Písku, ze kterého odcizil cigarety a doutníky různých výrobních značek. Zároveň z plechové schránky odcizil i různé časopisy. Poškozené majitelce stánku tak způsobil celkovou škodu za bezmála 5 tisíc korun.

Písečtí kriminalisté pak zahájili trestní stíhání devětatřicetiletého muže ze Středočeského kraje pro trestný čin krádeže. Trestní stíhání obviněného muže, který se ke spáchání trestného činu doznal, probíhá na svobodě. Případ se podařilo objasnit díky skvělé spolupráci čimelických policistů s jejich kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování v Písku.

vytisknout  e-mailem