Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pachatel zjištěn

KLATOVSKO - Muž vnikl do různých objektů a kradl. V pátek byl vzat do vazby. 

        Usnesení o zahájení trestního stíhání převzal od komisaře 28letý muž z obce u Klatov, který byl obviněn z přečinu krádež a porušování domovní svobody. Muž ve středu 22. července po osmnácté hodině v obci Bystřice nad Úhlavou překonal oplocení a na pozemku v chatě rozbil skleněnou výplň v okně. Následně vnikl do vnitřních prostor a připravil si odcizené věci do tašek, které zanechal na verandě, protože byl vyrušen občanem a z místa utekl. Následující den byl podezřelý muž po jedenácté hodině dopoledne zadržen hlídkou policistů v Nýrsku.
    Muž v uplynulých týdnech opakovaně páchal trestnou činnost v Nýrsku a intenzivním šetřením policistů ze služby kriminální policie a vyšetřování byl podezřelý muž zjištěn.
Koncem měsíce května vnikl do objektu mateřské školy, kde vzal finanční hotovost i poškodil dveře. Počátkem měsíce června vnikl do prodejního stánku a v obci Milence v restauračním zařízení vzal alkohol a cigarety.
Do šesti garáží vnikl 22. června, ve kterých ukradl nářadí i poškodil zařízení a způsobil škodu za téměř třicet tisíc korun.
V areálu firmy v Nýrsku kradl dne 8. července a byl obviněn z přečinů krádež a poškození cizí věci a vzniklá škoda přesahuje čtrnáct tisíc korun.
     Na základě rozhodnutí soudu byl muž v pátek vzat do vazby.
 
 
 
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
 
27. 7. 2015

vytisknout  e-mailem